Yritys

Oma kirjanpitäjä ja palkanlaskija – kokonaisymmärrys yrityksesi liiketoiminnasta

Toimistomme 30:en ammattilaisen joukossa on useita oman alansa asiantuntijoita. Pidämme kiinni siitä, että asiakkaillamme on oma kirjanpitäjä. Kirjanpitäjä tarjoaa sinulle turvan siitä, että hänellä on kokonaisymmärrys yritykseksi taloushallinnosta. Myös palkanlaskijana toimii yrityksellesi nimetty henkilö. Palkanlaskennan lisäksi saat häneltä neuvoja työlainsäädäntöön ja työsuhteeseen. Palvelemme sekä Vaasan keskustassa että Pirttikylässä.

Valvomme yrityksesi etua

Sekä kirjanpitäjäsi, palkanlaskijasi että muut yrityksemme ammattilaiset valvovat ensisijaisesti yritykseksi etua kaikissa kysymyksissä. Huolehdimme, että teemme taloudellisesti parhaat päätökset liittyen esimerkiksi verotukseen ja valvomme yritykseksi etua myös työnantajakysymyksissä. Pidämme myös silmällä asiakkaan liiketoimintaa ja puutumme asiaan, mikäli huomamme taloushallinnossa poikkeamia normaalista.

Toimimme lakien ja sääntöjen mukaan – eliminoimme asiakkaan taloudelliset ja juridiset riskit

Toimimme lain mukaan ja ennaltaehkäisemme kaikkia riskejä. Asiakas voi luottaa siihen, että pidämme huolen siitä, että yrityksen taloushallinto on oikein ja ajallaan hoidettu. Olemme auktorisoitu kirjanpitotoimisto.

Automatisoimme ja vähennämme turhaa työtä

Tarjoamme ratkaisuja, joilla asiakas vähentää omaa hallinnollista tai turhaa työtä. Vapautamme tällä tavoin käyttöösi aikaa, jonka voit käyttää tuottavammin varsinaisen liiketoiminnan kasvattamiseen.

Otamme vastuun – kasvatamme mainetta luotettavana talona

Otamme vastuun omasta työstämme, asiakkaistamme ja yrityksen yhteisistä tehtävistä. Emme jätä asioita roikkumaan tai puolitiehen, vaan otamme vastuun niiden hoitamisesta loppuun asti.

Olemme läsnä ja tavoitettavissa

Hyvän asiakaskokemuksen perusta on läsnäolo. Olemme siis tavoitettavissa puhelimella ja sähköpostilla. Näin pidämme huolen, että asiakastyö sujuu ja yrityksen prosessi toimii.

Ota yhteyttä! Ohjaamme päivittäin tiedustelut oikealle henkilölle.
info@back-vilen.fi tai soita vaihteeseen +358 06 3209550