Meille töihin

Tule osaksi iloista tiimiämme!

Bäck & Vilén on osaava ja konsultoiva tilitoimisto. Tarjoamme palveluita ja apua yrityskonsultoinnissa, verotuksessa, palkanlaskennassa, laskutuksessa ja raportoinnissa. Käyttämällä palveluitamme, asiakkaamme voivat keskittyä siihen, jossa he ovat parhaita – yrityksen pyörittämiseen.

Bäck & Vilén perustettiin vuonna 1989 ja työllistämme nykyään yli 25 työntekijää kahdella paikkakunnalla. Pääkonttorimme sijaitsee Vaasan keskustassa ja sivukonttorimme Pirttikylässä. Palvelemme asiakkaitamme ruotsiksi, suomeksi ja englanniksi. Haluamme tarjota asiakkaillemme palvelua nopeasti ja sujuvasti, ja olemme tarkkoja siitä, että teemme asiat oikein. Motivoituneet, osaavat ja määrätietoiset työntekijät, jotka osaavat työskennellä sekä itsenäisesti että yhdessä, ovat avain menestykseemme.

Bäck & Vilén – uusi työpaikkasi?

Työntekijämme ovat suurin vahvuutemme. Asiakkaamme arvostavat sitä, että olemme helposti saavutettavissa, tehokkaita sekä huomaavaisia. Etsimme kasvavaan yritykseemme jatkuvasti osaavia ja kokeneita henkilöitä, jotka viihtyvät erilaisissa vastuutehtävissä ja pitävät itsenäisestä työskentelystä. Tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä, että ketään jätetään yksin – me autamme toisiamme ja työskentelemme yhdessä yrityksen ja asiakkaidemme parhaaksi! Me teemme sen, mitä asiakkaat tarvitsevat, ja se tekee työnkuvasta vaihtelevan ja monipuolisen.

Etsimme mukavia ja positiivisia henkilöitä, jotka pitävät sekä asiakaspalvelusta että luvuista. Sinun on osattava ilmaista itseäsi konkreettisesti, helposti ymmärrettävästi sekä maanläheisesti – eikä pieni huumori ole pahitteeksi!

Työkaverit tarjoavat tukea ja apua mielellään, riippumatta siitä, koskeeko asia kirjanpitoa, verokysymyksiä tai muita pulmia. Tunnelma toimistolla on tuttavallinen. Meille onkin tärkeää, että kaikki viihtyvät.

Avoimet työpaikat

Ei avoimia työpaikkoja tällä hetkellä.

Hae jo nyt!

Voit lähettää meille aina avoimen hakemuksen, vaikka meillä ei juuri nyt olisi avoimia työpaikkoja. Otamme säännöllisesti lomasijaisia kesäksi ja tarvittaessa myös harjoittelijoita. Lähetä hakemuksesi CV:n kera sekä lyhyt kuvaus itsestäsi ja siitä, millaista työtä etsit osoitteeseen info@back-vilen.fi.