Ajankohtaista

Haluatko olla mukana rakentamassa ja kehittämässä liiketoimintaamme Pirttikylässä?

Bäck & Vilén Yrityspalvelu on ostanut Pörtom Bokföringsbyrån. Avaamme uuden Pirttikylän toimipisteen Aktian vanhoissa pankkitiloissa Pirttikylässä 1.9.2022 liiketoiminnan siirtyessä Bäck & Vilénin käsiin.
Pirttikylän toimisto on Bäck & Vilénin ensimmäinen sivukonttori Vaasan ulkopuolella ja tarkoituksena on rakentaa hyvin toimiva sivukonttori.

Haemme nyt kirjanpitäjää vakituiseen työsuhteeseen 1.9.2022 avautuvaan Pirttikylän toimistoomme. Koulutus ja perehdyttäminen alkaa mahdollisimman pian ja tapahtuu pääosin pääkonttorillamme Vaasassa.
Työkuvaan kuuluvat asiakaspalvelu ja konsultointi sekä tietysti kirjanpito, tilinpäätökset ja veroilmoitukset ja verokysymykset. Maa- ja metsätalouden taloushallinnon osaaminen nähdään ansiona. Etsimme henkilöä, joka haluaa olla mukana kehittämässä Pirttikylän sivukonttorin toimintaa.

Tehtävän suorittaminen edellyttää kaupallista koulutusta, asiakaspalvelutaitoja ja kykyä palvella sekä suomeksi että ruotsiksi. Sivukonttorin asiakkaat ovat pääsääntöisesti ruotsinkielisiä. Kirjanpitäjän rooli edellyttää itsenäistä työskentelyä ja henkilökohtaista vastuuta. Saat suuren tuen asiantuntevilta kollegoilta, työskentelemme yhdessä yrityksen ja asiakkaidemme hyväksi.

Näin haet paikkaa

Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä, joten lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian. Hakemus lähetetään osoitteeseen info@back-vilen.fi. Lisätietoja antaa Johan Hällmark (06 3209 578 / johan.hallmark@back-vilen.fi).