Aktuellt

Vill du vara med och bygga upp och utveckla vår verksamhet i Pörtom?

Bäck & Vilén Företagstjänst har köpt Pörtom Bokföringsbyrå. Vi kommer att öppna det nya Pörtomkontoret i Aktias gamla banklokal i Pörtom den 1.9.2022 i och med att verksamheten övergår till Bäck & Vilén.
Pörtomkontoret är Bäck & Viléns första sidokontor. Avsikten är att bygga upp ett välfungerande sidokontor i Pörtom.

Vi söker nu en bokförare i fast arbetsförhållande till vårt kontor i Pörtom som ska öppna 1.9.2022. Inskolningen sker i huvudsak på huvudkontoret i Vasa och börjar så snabbt som möjligt.

Arbetsuppgifterna består av kundbetjäning och konsultering samt bokföring, bokslut och beskattning. Kunskap inom jord- och skogsbrukets ekonomiförvaltning ses som merit. Vi söker en person som vill vara med och utveckla Pörtomkontorets verksamhet.

För att klara arbetsuppgiften ska du ha lämplig merkantil utbildning och erfarenhet, trivas med kundbetjäning och klara av att betjäna på både finska och svenska. Rollen som bokförare kräver att du tycker om att arbeta självständigt och att du kan ta ett stort eget ansvar. Du kommer att ha ett stort stöd av kunniga kollegor, vi arbetar gemensamt för företagets och våra kunders bästa.

Så söker du tjänsten

Vi tillsätter tjänsten genast vi hittar rätt person så skicka in din ansökan så fort som möjligt. Ansökan skickas till info@back-vilen.fi och förfrågningar riktas till Johan Hällmark (06 3209 578 / johan.hallmark@back-vilen.fi).