Ajankohtaista

Kun Bäck & Vilén huolehtii kirjanpidosta ja palkanlaskennasta, Alm & Hedman voi keskittyä maalaamiseen

Oy Alm & Hedman Ab on erikoistunut rakennusmaalaukseen, ja sen pääasiallisia asiakkaita ovat elementtitaloalan yritykset. Monipuoliseen toimintaan kuuluvat myös tapetointi, pienimuotoiset rakennusprojektit ja tilaremontit eri puolilla Pohjanmaata. Yritys työllistää tällä hetkellä osaomistajiensa Johan Almin ja Thomas Hedmanin lisäksi neljä henkilöä.

Alm & Hedman alkoi etsiä luotettavaa kirjanpitäjää viisi vuotta sitten. Thomas Hedman tunsi Bäck & Vilénin Per Vilénin entuudestaan, mutta vasta kun yhteinen tuttava antoi vahvan suosituksen, Alm & Hedman päätti asioinnista tilitoimiston kanssa.

Hedman korostaa, että päätöstä ei tehty kevyin perustein.

– Yrittäjälle kirjanpitäjän valinta voi olla todella tuskaisaa, koska kyse on mitä suurimmassa määrin luottamuksesta. Kun olin tavannut Perin ja puhunut asiasta hänen kanssaan, tunsin oloni heti luottavaiseksi. Hän vaikutti sekä älykkäältä että osaavalta, Hedman toteaa.

Yhteistyö alkoi pian sen jälkeen, ja siitä lähtien yrityshallinto on toiminut sujuvasti. Hedman kuvailee yhteistyötä Bäck & Vilénin kanssa erittäin mukavaksi, ja heillä on hyvä yhteys sekä palkanlaskijaan että kirjanpitäjään.

”Ilman Bäck & Viléniä yritys ei toimisi”

Hedmanin henkilökohtainen kiinnostus tietokoneita kohtaan on hänen mukaansa lähes olematonta. Siksi hän on erityisen kiitollinen voidessaan uskoa yrityshallinnon Bäck & Vilénin hoidettavaksi ja keskittyä sen sijaan yrityksen maalaus- ja rakennushankkeisiin.

– Minulla on tapana sanoa, että ilman Bäck & Viléniä yritys ei toimisi. Liioittelen tietysti hieman – olen varma, että selviäisimme jotenkuten – mutta on erittäin kätevää, että tilitoimisto hoitaa kaiken kirjanpidon ja palkanlaskennan.

Hedman hoitaa laskutuksen itse, mutta sekin on sujunut näppärästi sen jälkeen, kun yritys on yhdessä Bäck & Vilénin kanssa alkanut käyttää taloushallinto-ohjelma Fennoaa. Hedmanilla on aiempaa kokemusta muista taloushallinto-ohjelmista, mutta hänen mielestään Fennoa on aivan toista maata.

– Fennoa helpottaa yrityksen talouden seurantaa. Tiedot esitetään hyvin konkreettisesti, ja yrityksen taloudellista kehitystä voi tarkastella myös pidemmällä aikavälillä.

Ja jos ongelmia ilmenee, Bäck & Vilén voi helposti tulla apuun.

– On rauhoittavaa tietää, että tukea on aina saatavilla.


Kaipaako sinunkin yrityksesi apua yrityshallinnon hoitamiseen? Älä epäröi ottaa meihin yhteyttä!