Jobba hos oss

Bli en del av vårt glada team!

Bäck & Vilén är en kompetent och konsulterande bokföringsbyrå. Vi erbjuder tjänster inom företagskonsultering, beskattning, löneräkning, fakturering och rapportering. Genom att anlita oss kan våra kunder helhjärtat fokusera på det de gör bäst – att driva företag.

Bäck & Vilén grundades 1989 och sysselsätter i dag över 25 anställda fördelade på två olika orter. Huvudkontoret finns i centrala Vasa och vårt filialkontor i Pörtom. Vi betjänar våra kunder på svenska, finska och engelska. Vi vill erbjuda våra kunder snabb och snygg service, och vi är måna om att det ska bli rätt. Nyckeln till framgång är motiverade, kompetenta och målmedvetna medarbetare som kan arbeta både självständigt och tillsammans.

Bäck & Vilén – din nya arbetsplats?

Våra medarbetare är vår främsta styrka. Våra kunder uppskattar att vi är lättillgängliga, effektiva och omtänksamma. Till vårt växande företag söker vi kontinuerligt kompetenta och drivna personer som trivs i olika ansvarsroller och tycker om självständigt arbete. Det här betyder ändå inte att man lämnas ensam i sin roll – vi hjälps åt och arbetar gemensamt för företagets och våra kunders bästa! Vi gör det som kunderna har behov av, vilket gör arbetsbilden varierande och mångsidig.

Vi söker trevliga och positiva personer som tycker om kundbetjäning och siffror. Du behöver kunna uttrycka dig konkret, lättförståeligt och vara jordnära – med lite humor kommer du långt!

Våra medarbetare är både stöttande och hjälpsamma, oavsett om ärendet gäller bokföring, skattefrågor eller andra problem. Stämningen på kontoret är familjär och det är viktigt för oss att alla trivs.

Sök redan nu!

Du kan alltid skicka in en öppen ansökan till oss, även när det inte finns några aktiva platsannonser. Vi tar även i mån av möjlighet emot praktikanter och i regel också semestervikarier till sommaren. Skicka in din ansökan med cv och en kort beskrivning av dig själv och vad du är på jakt efter till info@back-vilen.fi.

Lediga tjänster

Vi söker en bokförare till vårt kontor i Pörtom

Vi söker nu en bokförare i fast arbetsförhållande till vårt kontor i Pörtom. Arbetsuppgifterna består av kundbetjäning och konsultering samt bokföring, bokslut och beskattning. Kunskap inom jord- och skogsbrukets ekonomiförvaltning ses som merit.

För att kunna sköta arbetsuppgifterna ska du ha merkantil utbildning, trivas med kundbetjäning och vara positiv, glad och trevlig. Att du klarar av att betjäna på både finska och svenska ser vi som en stor fördel. Du bör kunna arbeta såväl självständigt som tillsammans med andra.

Du kommer att ha ett stort stöd av kunniga kollegor, både under och efter inskolningsperioden. Vi arbetar gemensamt för företagets och våra kunders bästa.

Skicka in din ansökan med cv till info@back-vilen.fi. Märk ditt mejl med ”Ansökan bokförare Pörtom”.