Jobba hos oss

Bli en del av vårt glada team!

Bäck & Vilén är en kompetent och konsulterande bokföringsbyrå. Vi erbjuder tjänster inom företagskonsultering, beskattning, löneräkning, fakturering och rapportering. Genom att anlita oss kan våra kunder helhjärtat fokusera på det de gör bäst – att driva företag.

Bäck & Vilén grundades 1989 och sysselsätter i dag över 25 anställda fördelade på två olika orter. Huvudkontoret finns i centrala Vasa och vårt filialkontor i Pörtom. Vi betjänar våra kunder på svenska, finska och engelska. Vi vill erbjuda våra kunder snabb och snygg service, och vi är måna om att det ska bli rätt. Nyckeln till framgång är motiverade, kompetenta och målmedvetna medarbetare som kan arbeta både självständigt och tillsammans.

”Bäck & Vilén är en öppen och glad arbetsplats”
Vi satsar på omfattande inskolning och hjälper varandra
Läs mer
Nöjda anställda ger nöjda kunder
Bäck & Viléns viktigaste produkt är de anställdas kunnande
Läs mer
”Jag är väldigt nöjd med var jag är i karriären”
Teamledaren Emilia jobbar på Bäck & Vilén sedan elva år tillbaka
Läs mer
Föregående bild
Nästa bild

Bäck & Vilén – din nya arbetsplats?

Våra medarbetare är vår främsta styrka. Våra kunder uppskattar att vi är lättillgängliga, effektiva och omtänksamma. Till vårt växande företag söker vi kontinuerligt kompetenta och drivna personer som trivs i olika ansvarsroller och tycker om självständigt arbete. Det här betyder ändå inte att man lämnas ensam i sin roll – vi hjälps åt och arbetar gemensamt för företagets och våra kunders bästa! Vi gör det som kunderna har behov av, vilket gör arbetsbilden varierande och mångsidig.

Vi söker trevliga och positiva personer som tycker om kundbetjäning och siffror. Du behöver kunna uttrycka dig konkret, lättförståeligt och vara jordnära – med lite humor kommer du långt!

Våra medarbetare är både stöttande och hjälpsamma, oavsett om ärendet gäller bokföring, skattefrågor eller andra problem. Stämningen på kontoret är familjär och det är viktigt för oss att alla trivs.

Lediga tjänster

Vi har inga lediga tjänster just nu.

Sök redan nu!

Du kan alltid skicka in en öppen ansökan till oss, även när det inte finns några aktiva platsannonser. Vi tar även i mån av möjlighet emot praktikanter och i regel också semestervikarier till sommaren. Skicka in din ansökan med cv och en kort beskrivning av dig själv och vad du är på jakt efter till info@back-vilen.fi.