Ajankohtaista

Aika täyttää veroilmoitus! Pitääkö tehdä jotain? Mitä vähennyksiä voi tehdä? Minkälaiset palvelut oikeuttavat kotitalousvähennykseen? Yritysten lisäksi autamme mielellämme myös yksityishenkilöitä veroilmoitusten täyttämisessä.
Bäck & Viléns personal framför havet och Replotbron
Suomen markkinoille pyrkivät yritykset perustavat aluksi kenties pienen sivuliikkeen tai tytäryhtiön, mutta jo alusta alkaen niillä on tarvetta suomalaisille kirjanpito- ja veropalveluille. Bäck & Vilén toimii tytäryhtiön talousosastona Suomessa ja on tiiviissä yhteydessä emoyhtiöön.
Kun Jens Lindman perusti Fysio LJ -yrityksensä kaksi vuotta sitten, hän ajatteli aluksi tehdä kaiken kirjanpidon itse. Pian hän kuitenkin ymmärsi tarvitsevansa kirjanpitäjän. Lindmanin päivät kuluvat nimittäin kokonaan asiakastyötä tehden – hän tekee kotikäyntejä, ohjaa ryhmätunteja palvelutaloissa ja sairaaloissa sekä tarjoaa myös yksilöllistä fysioterapiaa ja hierontaa.
Kun yrityksen pakeille matkustaa vuosittain noin 30 asiakasta eri puolilta Suomea, yrittäjille ei jää aikaa monimutkaisten manuaalisten kirjanpitojärjestelmien ylläpitämiseen tai paperinippujen kokoamiseen ja lähettämiseen. FinFacen Simon ja Jenni Laight huomasivat nopeasti, että asiaan on tultava muutos.