Ajankohtaista

Suurin osa tietää, että uusi osakeyhtiö on rekisteröitävä Kaupparekisteriin. Ilmoitusvelvollisuus ei kuitenkaan pääty siihen. Me Bäck & Vilénillä autamme viikoittain erikokoisia yrityksiä suunnittelemaan ja tekemään tarvittavat muutokset Kaupparekisteriin, sekä vastaamme mielellämme erilaisiin kysymyksiin aiheeseen liittyen.
Pohjanmaan kauppakamarin Business Panel -tutkimus osoittaa, että suhdannetilanne Pohjanmaan ja Keski-Pohjanmaan yrityksissä on positiivisempi kuin syksyllä. Alla lyhyt yhteenveto tutkimuksesta.
Kesä kolkuttaa jo ovella, ja pian monilla työpaikoilla ympäri maata toivotetaankin tervetulleiksi enemmän tai vähemmän innokkaita kesätyöntekijöitä. Monille kesätyö voi olla ensimmäinen kosketus työelämään. Tässä on muutamia tärkeitä asioita, jotka on hyvä ottaa huomioon, kun kesätyöntekijöitä otetaan yritykseen.
Aika täyttää veroilmoitus! Pitääkö tehdä jotain? Mitä vähennyksiä voi tehdä? Minkälaiset palvelut oikeuttavat kotitalousvähennykseen? Yritysten lisäksi autamme mielellämme myös yksityishenkilöitä veroilmoitusten täyttämisessä.
Bäck & Viléns personal framför havet och Replotbron
Suomen markkinoille pyrkivät yritykset perustavat aluksi kenties pienen sivuliikkeen tai tytäryhtiön, mutta jo alusta alkaen niillä on tarvetta suomalaisille kirjanpito- ja veropalveluille. Bäck & Vilén toimii tytäryhtiön talousosastona Suomessa ja on tiiviissä yhteydessä emoyhtiöön.
Kun Jens Lindman perusti Fysio LJ -yrityksensä kaksi vuotta sitten, hän ajatteli aluksi tehdä kaiken kirjanpidon itse. Pian hän kuitenkin ymmärsi tarvitsevansa kirjanpitäjän. Lindmanin päivät kuluvat nimittäin kokonaan asiakastyötä tehden – hän tekee kotikäyntejä, ohjaa ryhmätunteja palvelutaloissa ja sairaaloissa sekä tarjoaa myös yksilöllistä fysioterapiaa ja hierontaa.