Rätt, snabbt
&
snyggt

Behöver ditt företag en partner för bokföringen och ekonomiförvaltningen som har förmågan att se företagets affärsverksamhet som en helhet?

Bäck & Vilén är en auktoriserad bokföringsbyrå med 25 anställda. Kundkretsen består av både små och stora företag från olika branscher. Vi behärskar bokföring och skattefrågor för alla bolagsformer. Vi arbetar inte bara med bokföring och ekonomiförvaltning utan hjälper dagligen våra kunder även i olika typer av tillväxtsituationer, med företagsaffärer, olika avtal och att bredda ägarbasen.

Bli kund hos oss! Vi gör de ekonomiskt bästa besluten med tanke på beskattningen och bevakar företagets intressen i arbetsgivarfrågor. Hos oss får du en elektronisk bokföring. Vi är en kompetent, konsulterande och omtänksam byrå som hjälper dig att förverkliga dina planer utan problem.

Ajankohtaista

Felfritt och i tid – Lito-Botnias löneräkning är trygg i bokföringsbyråns kunniga händer

Lito-Botnia är specialiserat på tillverkning av olika trycksaker, speciellt produktklistermärken, etiketter och banderoller. Varje år gör företaget tiotals miljoner etiketter till bl.a. livsmedelsförpackningar och industrin. Till företagets styrkor hör en modern maskinpark som möjliggör kostnadseffektiv produktion. Lito-Botnia satsar mycket på hållbar utveckling, återvinner allt material, använder vindkraft och är det enda etikettryckeriet i Finland med

Lue lisää

Vill du vara med och bygga upp och utveckla vår verksamhet i Pörtom?

Bäck & Vilén Företagstjänst har köpt Pörtom Bokföringsbyrå. Vi kommer att öppna det nya Pörtomkontoret i Aktias gamla banklokal i Pörtom den 1.9.2022 i och med att verksamheten övergår till Bäck & Vilén.Pörtomkontoret är Bäck & Viléns första sidokontor. Avsikten är att bygga upp ett välfungerande sidokontor i Pörtom. Vi söker nu en bokförare i

Lue lisää